فویل آلومینیوم یک ماده محبوب برای بسته بندی صنایع غذایی و نوشیدنی، حمل و نقل، تجهیزات پزشکی و دارویی است. این ماده به دلیل چکش خواری بالایی که دارد میتوان آن را برحسب نیاز بسته بندی و به راحتی رول کرد.
خواص ذاتی فویل آلومینیوم آن را قادر میسازد تا به ظروف، بستههای قرص و موارد دیگر تبدیل شود. طبق گزارشها، استفاده از فویل آلومینیومی در سراسر جهان هر سال با نرخ 4 درصد در حال افزایش است.
در سال 2018، حدود 5 میلیون تن فویل آلومینیومی در سراسر جهان استفاده شد و انتظار میرود در دو سال آینده یعنی تا سال 2025 از 7 میلیون تن فراتر رود. چین یکی از کاربران اصلی ساخت فویل آلومینیومی است و سهم 46 درصدی مصرف جهان را به خود اختصاص داده است.
در ادامه در سایت آلومینیوم فویل به بررسی این ماده در بسته بندی میپردازیم.
مهمترین کاربرد فویل آلومینیوم عایق کاری است. این ماده به عنوان یک لایه عایق حرارتی در لولهها و کانالها عمل میکند و در صنعت ساختمان به عنوان یک مانع بخار با پوشش دادن آن به عنوان عایق فوم و پشم سنگ استفاده میشود.
فویل یک ورق بسیار نازک است که میتواند محافظت زیادی در برابر نور و اکسیژن ایجاد کند.
به دلیل این ویژگیها، در بسته بندیهای اولیه برای محصولات غذایی که در طول زمان به رطوبت، میکروارگانیسمها و اکسیژن واکنش نشان میدهند استفاده میشود.
به دلیل ماندگاری طولانی نسبت به سایر جایگزینها، یکی از بهترین مواد بسته بندی برای نوشیدنیها است. مثلا برای بسته بندی 1000 گرمی مایع، تنها 1.5 گرم فویل آلومینیومی در 28 گرم لمینیت لازم است. این 1.5 گرم ماندگاری بیشتری به نوشیدنی میدهد.
فویل آلومینیومی در حال حاضر در صنعت بسته بندی استفاده میشود و استفاده از آن نیز در صنایع بسته بندی نوشیدنی بیشتر شده و پیش بینی میشود در آینده نیز نقش مهمی در گسترش صنعت ایفا کند.
این ماده اغلب در بسته بندی محصولات لبنی، آب نبات، آبمیوه، و قهوه استفاده میشود. استفاده از آن به صرفهترین گزینه برای بسته بندی مواد غذایی است.
• ماندگاری غذا افزایش مییابد
• ارزانتر از سایر مواد بسته بندی است
• اندازههای بسته بندی را میتوان سفارشی کرد
• بسته بندی مقاوم در برابر دما
• سایز بندی انعطاف پذیر
• مواد مقاوم در برابر باکتری
• قرار گرفتن در معرض اکسیژن و نور میتواند به طور چشمگیری ماندگاری بسیاری از محصولات را کاهش دهد.
محصولات دارویی یا غذایی خود را در معرض باکتری یا اکسیژن قرار ندهید، بلکه آنها را با بسته بندی فویل ببندید. این امر فروشگاهها را تشویق می کند تا محصولات بیشتری را سفارش دهند.
• بسته بندی مواد غذایی فویل آلومینیومی را میتوان با خیال راحت در فر گرم کرد. تا زمانی که از یک محصول کاغذی با روکش فویل یا گزینه دیگری استفاده نمیکنید، می توانید بسته بندی ایجاد کنید که به عنوان سینی گرمایش برای شما عمل کند.
• فویل تقریباً در هر ابعادی قابل تولید است. تنظیم طول، عرض و ضخامت مواد بسیار آسان است و به شما امکان میدهد بسته بندی خود را متناسب با اقلام و استراتژی بازاریابی خود سفارشی کنید.
• بسیاری از بستهها به باکتریها و بوها اجازه عبور میدهند، حتی زمانی که مهر و موم شده باشند. آلومینیوم مانع بزرگی برای باکتریهای مضر و بوی نامطبوع است.
• با این حال، فویل آلومینیوم برای غذاهای شور یا اسیدی توصیه نمیشود. آلومینیوم در مواد غذایی با غلظتهای بیشتر در محلولهای اسیدی، نمکها و مایعات غذایی مانند آب لیمو و گوجه فرنگی مستعد از بین رفتن قرار میگیرد.
اگر این محصولات در تماس مستقیم با یونهای آلومینیوم نگهداری شوند، ممکن است آسیب ببینند. برای بهره مندی از مزایای آلومینیوم بدون خطر انحلال یونهای آلومینیوم، از یک لایه کامپوزیت استفاده کنید.
اقلام صنعتی باید در برابر بوها، آلایندهها و سایر شرایط محیطی مضر محافظت شوند. برای محافظت از یکپارچگی محصول و رعایت استانداردهای OEM، این محصولات باید در بسته بندی فویل انعطاف پذیر بسته بندی شوند. فویل آلومینیوم یک ماده قوی و بادوام است که میتواند در شرایط مختلف جابجایی و حمل و نقل مقاومت کند.
خاصیت بسته بندی فویلهای آلومینیوم چاپ شده به عنوان یک پوشش محافظ در برابر باکتریها و ویروسها عمل و از آلودگی غذا جلوگیری میکند.
استفاده از بسته بندی فویل آلومینیومی چاپ شده، نه تنها غذا را تازه نگه میدارد، بلکه عطر محتویات داخل آن را حفظ میکند.
از آنجایی که بسته بندی فویل آلومینیوم چاپ شده میتواند دمای بالا را تحمل کند، ممکن است برای گرم کردن مجدد وعدههای غذایی استفاده شود. این ماده یک رسانای حرارت عالی است و اجازه میدهد تا غذاها را سریع گرم کند.
یکی از مهمترین ویژگیهایی که فویل آلومینیومی را به یک ماده محبوب در بین مشتریان تبدیل میکند، سادگی آن در پیچیدن بدون دردسر دور مواد غذایی است.
در سال 2020، دسته مواد غذایی رهبری بازار را به خود اختصاص داد و سهم قابل توجهی از کل فروش را از آن خود کرد. فویل آلومینیوم در بسته بندی نان، لبنیات، شیرینی، غذای خشک و گوشت و محصولات دریایی استفاده میشود.
این فویلها به دلیل انعطاف پذیری، وزن سبک، ایمنی مواد غذایی در دسترس بودن و هزینه کم، به طور گسترده در صنایع غذایی برای کاربردهای بسته بندی استفاده میشوند.
این راه حل بسته بندی در ایالات متحده نسبتا جدید است، اما بسیاری از تولید کنندگان اروپایی مدتی است که از فویل استفاده میکنند.
یکی از مزایای اصلی این محلول ویژگیهای متنوع آن است. برای بسته بندی وسایل خود برای مصارف صنعتی، غذایی یا پزشکی لازم نیست از فویل آلومینیومی خالص استفاده کنید. در عوض، بسته بندی انعطاف پذیر با روکش فویل را در نظر بگیرید.
کارتنهای مستطیلی آشنا که مصرف شیر روزانه ما را تامین میکنند، نمونه بارز مواد کامپوزیت فویل آلومینیومی هستند.
این بستههای آسپتیک که به دقت برای حفظ طراوت محتویات ساخته شدهاند، از ترکیبی از فویل آلومینیوم و سایر مواد برای ایجاد یک محیط استریل استفاده میکنند.
این ترکیب مبتکرانه کیفیت شیر را حفظ میکند و شیر در حالت بکر به دست مصرف کنندگان میرسد.
فراتر از نمای بیرونی جذاب جعبههای سیگار، لایه دیگری از فویل آلومینیومی قرار دارد که هدفی دوگانه دارد. این فویل زیبایی به بسته بندی میبخشد و در عین حال عطر لطیف تنباکو را حفظ میکند. این گواهی بر تطبیق پذیری فویل آلومینیومی در افزایش زیبایی و عملکرد است.
مواد کامپوزیتی فویل آلومینیومی به طور گسترده در بسته بندی مواد غذایی مختلف از جمله جوجه مرغ و.. استفاده میشود. بسته بندی فویل آلومینیوم چه به خاطر حفظ جوهره خوش طعم آب مرغ باشد و یا هر غذای دیگر نقشی حیاتی در حفظ یکپارچگی این محصولات ایفا میکند.
در نتیجه بسته بندی فویل آلومینیومی در زندگی روزمره ما گسترده و متنوع است. از حفظ تازگی شیر تا محافظت از عطر سیگار و از کاربردهای دارویی گرفته تا لوازم خانگی، فویل آلومینیوم و مواد مرکب آن نقش مهمی در بسته بندی مدرن دارند.
همانطور که پیشرفت تکنولوژی و ملاحظات زیست محیطی حیاتی تر میشود، تطبیق پذیری و بازیافت فویل آلومینیوم آن را به گزینه ای پایدار برای راه حلهای بسته بندی آینده تبدیل میکند.